+31 6 24 78 92 20

Portretten

Pas geleden kwam deze prachtige Sheltie heer op bezoek voor een ochtendfotoshoot. Kijk mee en geniet..

Bekijken

Pas geleden kwamen deze prachtige Teckels en een nestje puppies naar de fotostudio voor een leuke gezellige en mooie fotoshoot. Kijk en geniet van deze kanjers <3 

Bekijken

De prachtige Friese Stabij Belle en haar baasje kwamen langs voor een gave fotohoot op een vroege nazomerse ochtend. Aangekomen op de heide was t opkomende zonlicht nog steeds prachtig en kon Belle zich helemaal vinden in het plan om lekker rond te struinen op de heide.

Bekijken

Zwitserse witte herders zijn als parels in het licht van de zon. De charme van hun wezen maakt diepe indruk, de rijkdom van hun geest is onuitputtelijk. Ze zijn levende edelstenen, fascinerend en prachtig. Hun ogen zijn de spiegels van hun ziel. Voor velen van ons zijn ze onze soulmate ❤. Een mooier ras bestaat in mijn ogen haast niet meer.. Maar misschien ben ik wel wat bevooroordeeld...

Bekijken

Kleine hondenrassen.. ze zijn al jaren enorm populair. En dat is niet voor niks. Kleine honden hebben nu het voordeel dat ze ontzettend makkelijk mee te nemen zijn, bovendien zijn ze superschattig en hebben vaak een bijzondere band met hun baasje. Maar ze zijn misschien niet altijd even gemakkelijk om te fotograferen.

Bekijken

Labradoodles! Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Maar altijd vol leven en plezier, energiek en speels en niet te vergeten superschattig!

Bekijken