+31 6 24 78 92 20

Jouw hond ook op de foto

Neem vrijblijvend contact met me op

Foto-albums

Bekijk mijn portfolio

Neem een kijkje door al mijn soorten fotoreportage's en laat je verrassen

Portretten

odvarr-fbook.jpg
De allermooiste portretten
Een blik in de ogen van je hond doet je hart sneller kloppen en zorgt ervoor dat je je volmaakt gelukkig voelt. Wie wil dat nou niet?

En actie!

keus-Inge-facebook-24.jpg
Plezier maken en de spectaculairste actiefoto's
Lekker rennen, springen en vies worden terwijl je hond geniet. En daar maak ik de gaafste foto's van.  Kijk snel hier wat voor actie foto's ik maak en laat je inspireren. 

Hond en baasje

Cindy-facebook-59.jpg
De bijzondere band tussen hond en baasje! 
De liefde en de goudeerlijke band tussen jou en je hond, dat zijn de allermooiste beelden. Foto's die emotie tonen en echte liefde en vriendschap uitstralen.  

Puppy's

keus-Pip-facebook-73.jpg
De schattigste puppyfoto's
Als je een puppy hebt, herken je het wel. Je wil ze elke seconde vertroetelen en knuffelen en natuurlijk wil je aan deze unieke leeftijd kunnen terugdenken met prachtige en bijzondere foto's.

De special shoots!

bandhu-nat-klein.jpg
Verrassend anders 
Gave spectaculaire waterfoto's of bijzondere Holy Powdershoots. Alles is mogelijk.

Katten

Poezen-facebook-28.jpg
Omdat elke kat bijzonder is!
Katten zijn heerlijk eigenwijs en eigenzinnig en hebben een geheel eigen en unieke persoonlijkheid. Laat je kat op de foto's vastleggen en laat het karakter van je kat tot uitdrukking komen zoals hij werkelijk is.
  
 

Dierbare herinnerings fotoshoot

vasko.jpeg
Afscheids of herinneringsfotoshoots zijn extra speciaal en echt helemaal op maat 
Ze worden vaak gedaan als heel speciale en bijzondere fotosessies voor oudere of ernstig zieke honden.

Ik vind het een speciale en bijzonder mooie manier om een leven van vriendschap en trouw af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwste maatje. Het liefst wil ik van je weten welke emoties en band je samen hebt, wat maakt deze band zo speciaal en dierbaar. Of waarom zijn juist jullie samen en heb je zo'n bijzondere sterke band.
 
Denk bijvoorbeeld aan bijzondere dingen zoals ‘wanneer je altijd zo ontzettend moet lachen om of met je hond, wat maakt hem zo uniek, wanneer raak je vertederd of voel je je extra geliefd bij je hond, en wat doen jullie graag samen, of wat is zijn lievelingsbezigheid en lievelingsplekje zodat we echt heel bijzondere foto's kunnen maken.