Ervaringen van anderen

Josina Buitenwerf  12 mei 2018
Vandaag heb ik - samen met mijn hond Moose - de workshop hondenfotografie gedaan. Het was super interessant en leerzaam en ook heel goed verzorgd allemaal! Ik kan niks negatiefs opnoemen. Ik ben helemaal niet professioneel met fotografie bezig en heb ook geen spiegelreflex camera (maar een 'bridge' camera). Maar ik vind het wel heel leuk om foto's te maken op vakanties, bij uitjes en van mijn hond. En met deze uitgangspunten vond ik het helemaal perfect: Ik heb vanalles geleerd over de instellingen van mijn camera en de effecten daarvan. En dat geeft echt mooiere foto's. Het leuke is natuurlijk ook dat je meteen mooie foto's maakt van je eigen hond. Ook voor mensen met meer kennis van fotografie en hun camera is deze workshop zeker aan te bevelen. Kees geeft gewoon tips en adviezen op maat. En een compliment aan Kees' vrouw voor de heerlijke lunch is zeker ook op zijn plaats :-)

Henny van Arkel 12 maart 2018· 
Fotografie verheven tot kunst!

Fabiënne Dickhoff  3 juni 2018
Gister een workshop bij Kees mogen volgen.
Wat heb ik enorm veel geleerd in 1 dag tijd.
Kees neemt overal de tijd voor en legt heel rustig en duidelijk uit.
Ik ben een stuk wijzer terug naar huis gegaan.
Echt een aanrader.
Ik zal zeker nog een keer terug gaan om nog meer te leren!

Anja Ronken 11 mei 2018 · 
Enkele weken geleden heb ik bij Kees een fotoshoot laten doen van mijn 3-jarige Tamaskan. Het was een emotionele aangelegenheid voor mij gezien de lichamelijke geschiedenis van mijn hond. Het werd desondanks heel leuk en relaxed om de fotoshoot bij Kees te doen, en het belangrijkste: mijn hond heeft ook echt genoten die dag! Wat ik heel bijzonder vind, is dat het Kees gelukt is om mijn hond vast te leggen op een manier zoals hij ook echt is.

keus tarkan facebook klein22
Ook heeft hij de interactie tussen mij en mijn hond heel mooi weten vast te leggen, precies zoals deze ook in het dagelijkse leven is, maar wat je zelf natuurlijk nooit lukt om dat in foto’s vast te leggen. Nog steeds heb ik een brok in mijn keel als ik naar de foto’s kijk die Kees heeft aangeleverd. Wat ik ook mooi vind is dat Kees in staat is om het karakter van de hond, het baasje en hun interactie snel te zien en van daaruit te bepalen wat werkt en wat niet, en hij heeft heel veel geduld en neemt de tijd. Een prettig persoon om zo’n fotoshoot mee te doen en hij levert ook nog eens vakwerk. Deze fotoshoot met mijn lieve, bijzondere en speciale hond is me zooo dierbaar!!

Meer ervaringen en reviews 

 
Inspired by Bandhu Hondenfotografie. *Verrassend Anders*