De fotoshoot

 

Welkom en wat superleuk dat je prachtige foto's van jou en je hond(en) wil laten maken.

Met een fotoshoot gemaakt door Inspired by bandhu Hondenfotografie krijg je: 
- Prachtige foto's gemaakt door een van Nederlands beste hondenfotografen. 
- De foto's zijn digitaal in hoge resolutie (300 dpi) als in webformaat (met klein logootje).
- Er is geen restrictie van het aantal honden uit eigen gezin.
- Een fijne, gezellige shoot waar geen tijdsdruk is.
- Keuze uit voldoende foto's om een perfecte selectie te kunnen maken.
- Ondersteuning en hulp bij het maken van je keuze (indien gewenst bij je thuis)
- Volop mogelijkheden om je foto's op de meest bijzondere en exclusieve materialen af te laten drukken.
- Maar liefst een jaar lang extra archivering van de fotoreportage zodat je de foto’s altijd nog eens opvragen om te bekijken/na te bestellen.
- 7 Dagen per week (ma t/m zo) te boeken.
- Specialistische kennis van honden en hondengedrag (erkende hondengedragstherapeut)

De fotoshoot is ook te combineren met een (korte of uitgebreide) gedragssessie.
Gespecialiseerd in onzekere en onrustige honden
Zeer veel ervaring met Zwitserse witte herders en hun gedrag en het fotograferen ervan..

“Verrassend Anders” fotoshoots zijn echt helemaal op maat

De “Verrassend Anders” fotoshoots zijn extra speciaal. Dit zijn heel speciale en bijzondere fotosessies voor oude of ernstig zieke honden. De opnamen kunnen in de studio, op locatie of bij je thuis plaatsvinden. De aandacht ligt extra op jullie band, het gevoel en de emoties die jullie met elkaar hebben. Natuurlijk voer ik deze reportages zo snel mogelijk uit. Ik maak mijn agenda hiervoor vrij zodat je (bijna) altijd terecht kunt. Ook als de reportage morgen al moet plaatsvinden (en in bepaalde gevallen zelfs vandaag nog).

Ik vind het een speciale en bijzonder mooie manier om een leven van vriendschap en trouw af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwste maatje.

Graag wil ik van je weten welke emoties en band je samen hebt, wat maakt deze band zo speciaal en dierbaar. Waarom zijn juist jullie samen en heb je zo'n bijzondere sterke band. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere dingen zoals ‘wanneer moet je ontzettend lachen om of met je hond, wat maakt hem zo speciaal, wanneer raak je vertederd of voel je je extra speciaal bij je hond, en wat doen jullie graag samen et cetera. Als je dat wil kan ik de antwoorden verwerken in enkele van de foto’s, waardoor je door middel van prachtige quotes een extra dimensie in de foto’s krijgt.

Bij deze fotosessies kan alles, ik probeer zoveel mogelijk met al je wensen en de mogelijkheden van de hond rekening te houden. Ook als je nog een keer samen een speciale en bijzondere laatste dag wil beleven, die ik dan in beeld breng. Vraag hiervoor een prijs aan...

Ik maak dan bijv. een fotoboek van de dag, zodat je een blijvende herinnering zult hebben aan je trouwe vriend wanneer hij of zij er niet meer is.

 
Inspired by Bandhu Hondenfotografie. *Verrassend Anders*