Jouw fotoshoot

Welkom, wat superleuk dat je mooie prachtige foto's wil laten maken en waardevolle en blijvende herinnering van en aan je hond door mij vast wil laten leggen. Tijdens een leuke en ontspannen fotoshoot fotografeer ik met heel veel liefde en plezier je hond. Daarbij ben ik afgestudeerd als hondengedragstherapeut, dus je hond is gegarandeerd in goede handen bij mij. Ik neem de tijd om jouw hond vast te leggen met z'n eigen karakter en zijn bijzonderheden zodat hij op z’n mooist op de foto komt. Ik heb geen voorkeur voor een ras, iedere hond is prachtig en heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten. Maar omdat ik zelf een Zwitserse witte herder heb, heb ik natuurlijk met dit ras bijzonder veel ervaring en affiniteit en ben ik er in gespecialiseerd. 

Daarnaast heb ik ook veel ervaring met onzekere en onrustige of zelfs angstige honden (naar mensen en/of andere honden). Daar neem ik extra de tijd en rust en afstand voor om ook die prachtig op de foto te zetten, zonder (tijds)druk of stress.

Ik werk het liefst met natuurlijk buitenlicht en op locatie, maar vanzelfsprekend kun je ook prachtige studiofoto van je hond laten maken.

Kortom: Inspired by Bandhu Hondenfotografie waar je terecht kunt voor originele en creatieve foto's van je huisdier. In kleur en zwartwit, op locatie naar keuze of in eigen studio. Weergegeven op de meest bijzondere materialen. 

*Verrassend anders*

Neem een kijkje bij de verschillende portfolio's en laat je inspireren. 

 

 

                              

 

 
Inspired by Bandhu Hondenfotografie. *Verrassend Anders*