+31 6 24 78 92 20

Alles wat je wil weten

over jouw fotoshoot

Jouw fotoshoot

Wil je ook prachtige foto's van je hond laten maken, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Ben niet bezorgd, ik beloof je dat het reuze zal meevallen, en dat het zelfs een hele leuke ervaring wordt, voor jou en je hond. 
sjoerdenfille.jpeg
odvarr-fbook-3.jpg
Stap 1. Neem contact op en boek je shoot
Ik stuur je een vragenlijst en de informatie over de shoot en samen plannen we de locatie, bepalen de datum en de soort shoot.

Ik denk met je mee wat de leukste locatie en het beste tijdstip is om de shoot te doen.

Dit is afhankelijk van het jaargetijde (lente, zomer, herfst of winter, het weer (licht) op de dag van de shoot, jouw persoonlijke voorkeuren en de stijl en inrichting van je woning. Hou je juist van wat moderne foto's en vrolijke kleuren of meer van de zachte en wat romantische uitstraling. Of ben je helemaal een natuurmens, of is jouw hond een echte waterrat. Of wil je dat speciale gevoel vangen tijdens de vroege ochtend of die prachtige zonsondergang? 

  
 
Stap 2. De dag van de shoot!
We hebben de juiste locatie en het beste tijdstip bepaald. Alles is mogelijk, als je vooraf aangeeft wat je wensen zijn.

En vertrouw me, als fotograaf heb ik een heel andere kijk op de omgeving en de mogelijkheden. Klanten zijn soms verbaast hoe de locatie eruitziet, maar altijd dolgelukkig met het eindresultaat.

En op deze bijzondere dag hoef je er alleen voor zorgen dat jij en je hond in een goed humeur op de locatie verschijnen. Ik doe de rest.
cindy-border-website-9.jpg
  
 
lara-website-6.jpg
Stap 3. Wat als mijn hond niet luistert?
Vaak maken hondenbaasjes zich zorgen dat hun hond juist tijdens de fotoshoot niet goed luistert, te onrustig is of snel afgeleid. Maak je geen zorgen, ik ben heel veel gewend en voor heel veel honden is het moeilijk zich "perfect" te gedragen, tenminste in de ogen van hun baasje. 
Het maakt niet uit hoe je hond zich gedraagt, je wilt foto's die je hond laten zien zoals hij is, zie zijn karakter en zijn energie weerspiegelen Natuurlijk is het wat makkelijker als je een hond kunt positioneren, maar als je dat niet lukt, is dat ook niet erg.

En als gedragstherapeut heb ik ontzettend veel geduld en begrijp ik je hond.

Waar we ook zijn, we nemen nooit geen risico, en indien nodig hou ik de hond liever aan de lijn dan dat er iets gebeurt. De riem  verwijder ik dan achteraf van de foto's.  
 
  
Stap 4. Na de shoot
Na de shoot moet je even geduld hebben, want ik heb wat tijd nodig om de foto's te selecteren en bewerken.

Afhankelijk van je keuze, stuur ik je digitale bestanden voorzien van een watermerk, waar je een keuze uitmaakt. De foto's van je keuze werk ik perfect af, en na je btaling ontvang je deze in groot digitaal formaat.
 
Wil je je foto's afgedrukt op de meest prachtige en bijzondere materialen?
Dan ontmoeten we elkaar na een paar weekjes na de shoot in mijn studio. Ik zorg voor wat lekkers en je ziet voor het eerst de langverwachte foto's. Ik help je met de selectie van de foto's, je kunt de verschillende materialen waarop je foto's worden afgedrukt zien en voelen en ik adviseer je bij het uitkiezen.

Ophaaldag
Hoera, je bestelling is er!
Je kunt nu elke dag genieten van de resultaten. En ik hoop dat je dat je nog af en toe eens aan me denkt als je naar je foto's kijkt , maar vooral natuurlijk dat je elke dag met een warme glimlach en dierbare herinnering van je foto's geniet.