+31 6 24 78 92 20

Lees de meest interessante artikelen

Blijf op de hoogte en abonneer je op mijn nieuwbrief

Fototip: Leg het karakter van je huisdier vast

Heel veel fotografen komen op workshop of vragen om tips. Kortom, daarom vind je hier regelmatig een tip om zo zelf ook de mooiste foto van je huisdier te kunnen maken..

Misschien heb je een kat die lekker eigenwijs en brutaal is, of een een hond die actief is en dol op apporteren. Kortom, bedenk hoe je je huisdier zou beschrijven aan een ander of welke anekdotes je over hem of haar verteld en hoe je deze kenmerken op een foto kunt laten zien.

“Op de foto ons eigenzinnige en eigenwijze vlinderhondje Sjakie, wat perfect tot uiting komt door heel theatraal gewoon de andere kant op te gaan zitten kijken...”

Dierenfotografie is hartstikke leuk om te doen, maar ook vaak moeilijker dan je denkt. Niet alleen moet je je camera kennen en snel kunnen bedienen om de juiste instellingen te doen voor de mooiste scherptediepte en de juiste sluitertijd, maar daarnaast moet je ook nog eens je huisdier in de juiste houding/positie krijgen en dan in de omgeving en het licht dat op dat moment het mooiste past..

Volg deze pagina om geen tip te missen...